Gratis creditcard

Op zoek naar een gratis creditcard? Wij hebben de oplossing. Het gaat hier niet over creditcards waar je krediet mee kunt opnemen, maar over prepaid oplossingen. Met prepaid creditcards kun je verder ook wel alles doen wat je van een creditcard verwacht, het enige is dat je je creditcard tevoren moet hebben opgeladen.

Revolut bankaccount

Als je een normale creditcard wilt waarmee je geld kunt uitgeven dat je niet hebt moet je even op deze pagina kijken, waar we een mooi overzicht hebben van de kredietkaarten in Nederland.

number26 gratis creditcardAdres in België

Als je in België woont kun je bij veel banken gewoon een creditcard krijgen bij je zichtrekening. Zie ook ons artikel over bankrekeningen in België.

Met adres in Duitsland

In Duitsland is N26 tegenwoordig de beste mogelijkheid. Niet de enige, check dit overzicht. NUMBER26 is wel de beste optie op dit moment. Het is eigenlijk een normale IBAN bankrekening waar je een prepaid MasterCard bij krijgt. Je heb een Duits adres nodig om een rekening te openen, maar dat kan ook gewoon een adres bij vrienden of familie zijn. Als je maar éénmalig post (met je creditcard) kunt ontvangen. Je identiteit kun je gewoon online bevestigen. In totaal heb je je rekening binnen een half uur geopend. Daarna zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik. We hebben zelf ook een NUMBER26 account en het bevalt prima. Enige nadeel is dus dat je een adres in Duitsland nodig hebt.

Van waar dan ook in Europa, inclusief Nederland

Een van de de makkelijkste manieren is tegenwoordig Revolut.com.  Installeer de app op je smartphone, meld je aan, en binnen korte tijd ontvang je je Revolut MasterCard.

Revolut is een Engelse bank.